Tempo de leitura: < 1 minuto

Lisbon’s new viewpoint was designed by architect Tomás Taveira and even has a cattery. 

There is a new viewpoint in the city of Lisbon that was born from a requalification in the area since the place was in a state of abandonment. Thus, this space located at Manuel dos Santos Street, in Olaias, is now a place to rest and observe, with a view over the valley. 

The intervention was funded by the Lisbon City Hall and executed by the Areeiro Parish Council, resulting in an improvement of the leisure area, and the placement of street furniture and cat shelters. The author of the urban design of the area and the new viewpoint is the architect Tomás Taveira.

Thus, garden benches were placed, new garden areas, caldera trees, and also a colorful sidewalk. A protective fence was placed on the steepest part of the slope. 

The architect Tomás Taveira is also responsible for the new cattery for wild cats that, according to the Areeiro Parish Council, will help to facilitate the control of colonies of street cats in the parish, improve animal welfare and also requalify the public space.

Etiquetas:

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.